Wash Beton Fiyatları

Wash Beton Fiyatları

Wash beton taşlar farklı özellikler ve ebatlara sahip olarak hazırlanmaktadır. Yıllar boyu dayanım gösteren wash beton fiyatları satın alınacak olan taş ebatlarına göre de değişim gösterir. Satın almak istediğiniz wash beton taş modellerini firmamızın ürün skalasından beğenerek fiyat ile ilgili teklif almak için müşteri temsilcimizden kısa sürede bilgi alabilirsiniz.

Wash Beton Özellikleri

Wash beton taşı olarak ifade edilen taşlar dere taşı, podima taşı, tamburlanmış taş gibi farklı taşlar ile hazırlanabilmektedir. Her türlü hava koşuluna dayanım gösteren taşlar özellikle kayma yapmaması için sağlık alanlarında ve okullarda sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra mimari detaylarda da sunmuş olduğu özel tasarım incelikleri ile kullanılmaktadır. Birbiri ile uyumlu olan taşların bir araya getirilmesi ile hazırlanan taşlar aynı zamanda aynı renge sahip taşlar ile de hazırlanmaktadır. Doğal taşlardan üretilmekte olan wash beton taşları bu özelliği sebebi ile de yıllar boyu kullanıma uygun olan özelliğe de sahiptir. Dekorasyon çalışmaları içinde de değerlendirilebilen taşları sizde bahçenize, iş yerinizde ya da evinizde değerlendirebilirsiniz.

Wash Beton Nerede Kullanılır?

Wash beton taşlarının kaymayı önceme özelliği sebebi ile yürüyüş yolları ve merdivenlerde kullanımına sıklıkla rastlanır. Dekorasyonda son derece etkili olan wash beton taşları bu özelliği ile mimari alanında da kendine yer edinir. İç mimaride ya da peyzaj tasarım uygulamalarında karşımıza çıkan wash beton taşları farklı ebatlarda sunuluyor. Kaymayı önleme özelliği sebebi ile sağlık merkezleri ve okul gibi alanlarda da kullanıma uygundur. Bunun ile beraber bahçe tasarım uygulamaları, kent peyzaj tasarım çalışmaları içinde de wash beton taş tasarım uygulamalarında yer açılabilmektedir.

Wash Beton Kullanımının Avantajları

Wash beton taşları birçok kullanım alanına sahip olup avantajı da yaratan özelliklere sahiptir. Wash beton taşlarının en önemli kullanım avantajı kaymayı önleme özelliğidir. Bu sebep ile peyzaj mimarisinde birçok alanda kullanımına yer açılır. Böylelikle her mevsim güvenlik sağlanmış olur. Wash beton taşlarının kullanım avantajlarından bir diğer ise yıllar boyu kullanıma uygun bir yapıya sahip olmasıdır. Son derece dayanıklı bir yapıya sahip olarak üretilen wash beton taşlarından doğal taşlar kullanılır. Presleme yöntemi ile birleştirilen taşlar farklı renge sahip olan taşların uyumlu birlikteliği ile hazırlanabilirken aynı cins ve renge sahip olan taşlarında bir araya getirilmesi ile hazırlanabiliyor. Sadece dış alanda değil iç mimari içinde de kullanılan wash beton taşlarını iş yerinizde ya da ev dekorasyon çalışmanızda rahatlıkla kullanmanız mümkün. Şık ve estetik görünüme sahip olan taşlarda farklı görsele sahip olan uygulamalarda bir bütün içinde hazırlanarak görsel bir detaya yer açılabiliyor. Sizde bu özel taşlara sahip olmak isterseniz firmamızdan ürünü rahatlıkla temin ederek tasarım çalışmasına yer verebilirsiniz.